HTML

prijateljica

Történések, dolgok amiket szivesen elmesélnék K. Anita barátnőmnek

Friss topikok

Linkblog

Archívum

szia,

2008.10.17. 11:30 pojka

ma már jobb a munkamorálunk, igaz az idő katasztófális.

Ma reggel busszal jöttem dolgozni, furcsa volt nézelődni az ablakból, mennyi változás van pl. csak a csömöri úton, amit ha autóval suhanok be a városba vagy hazafelé nem is veszek észre.

Lányi Csaba jelentkezett, megtaláltuk egymást a neten. Úgy látszik feltalálta magát a válása után, van új barátnője, együtt is élnek. Remélem majd összehozunk egy találkozót velük, akár majd egy közös vacsora is lehet belőle, veletek együtt, gondolom Csabát te is szereted.

Délutánra ruhaválogatást terveztem, tudod a Danica szokta mondani hogy azt a ruhát amit nem veszel fel már pár éve, azt nem is fogod. Jó lenne ha te is jönnél, persze biztos dolgozol, biztos sokat nevetnénk egyes ruháimon................

Fáradt vagyok, de cserébe holnap tudom hogy nem csörög az a fránya vekker.

Az Uram ma volt ismét urológusnál, várom hogy szóljon hogy vesehomok vagy mi a szitu.

Puszi, ma ennyi.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://prijateljica.blog.hu/api/trackback/id/tr41718444

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása